Βεστιάρια – Ντουλάπα δωμάτιο – Dressing Room

Η ανάγκη για ολοένα και μεγαλύτερες ντουλάπες υπνοδωματίων και χώρων αποθήκευσης οδήγησε στη δημιουργία βεστιαρίων στις κατοικίες. Έτσι σε πολλές νέες κατοικίες ή ανακαινίσεις, δημιουργείται ένας χώρος για μια λειτουργική ντουλάπα σε ξεχωριστό δωμάτιο. Αυτή είναι η έννοια του βεστιαρίου όπου έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμος χώρος για όλους τους χρήστες.

Ωστόσο ο σχεδιασμός του βεστιαρίου είναι ιδιαίτερος, και στην εταιρία Θεοδωρίδης αναλαμβάνουμε την ευθύνη να σας καθοδηγήσουμε με τη βοήθεια των σχεδιαστών μας, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια εκμετάλλευσης και σχεδιασμού μεγάλων ή και μικρών βεστιαρίων, καθώς και με την βοήθεια εξαρτημάτων που διευκολύνουν στην καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας.

Η εκμετάλλευση του χώρου μπορεί να γίνει με δύο διαφορετικούς τρόπους οι οποίοι συνδυάζουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

  • Βεστιάριο χωρίς πόρτες με ξύλινο σκελετό για κάλυψη του χώρου, σε συνδυασμό με αναρτώμενα ράφια, συρταριέρες, ντουλάπια ανεξάρτητα στη μέση του δωματίου, και οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή που μπορεί να πλαισιώσει το χώρο. Τοποθετώντας τα ξύλινα κουτιά διαμορφώνεται ο χώρος των ρούχων και δημιουργείται διακριτός διαχωρισμός, καθώς έχουμε και την επιλογή να τοποθετήσουμε ανοιγόμενες ή συρόμενες πόρτες σε κάποια από αυτά για επιπλέον προστασία.

  • Βεστιάριο με στήλες αλουμινίου που τοποθετούνται από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι ή μέχρι όποιο ύψος επιλέξουμε προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορούμε να προσθέσουμε οποιοδήποτε μηχανισμό, έχοντας το πλεονέκτημα να αισθανόμαστε το χώρο πιο ανοιχτό, καθώς όποια γωνία δημιουργηθεί στο χώρο μας, την εκμεταλλευόμαστε χωρίς να περιορίζεται η ορατότητα μας. Φυσικά μπορούμε να συνδυάσουμε συρταριέρες, αναρτώμενα ράφια και οποιοδήποτε ξύλινο στοιχείο επιθυμούμε για λειτουργικούς και αισθητικούς λόγους.

Το βεστιάριο μας, μπορεί να έχει μοντέρνα ή κλασική αισθητική. Το εργοστάσιο μας, είναι σε θέση να υποστηρίξει την επιλογή σας με ειδικές κατασκευές, τόσο σε ένα μοντέρνο βεστιάριο με μίνιμαλ αισθητική και απλές γραμμές, όσο και σε ένα κλασικό βεστιάριο που πολλές φορές απαιτεί ακόμα και σκαλιστά ράφια ή διακοσμητικά πλαϊνά για να έχουμε ένα ρομαντικό αποτέλεσμα εποχής Μπελ Εποκ (belle epoque). Εσείς επιλέγετε την αίσθηση που θέλετε να νιώθετε, και εμείς σας καθοδηγούμε με σκοπό να επιλέξετε τα σωστά υλικά για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, προσθέτοντας μικρά μυστικά που κάνουν το χώρο σας μοναδικό.

Μελετώντας βεστιάρια, εντοπίσαμε λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το χώρο σας, όπως ο φωτισμός (ψυχρός και θερμός), οι κρυφοί τρόποι εκμετάλλευσης, καθώς και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες. Επίσης σημαντικό για την εκμετάλλευση του χώρου είναι το κομμάτι των εξαρτημάτων για τα βεστιάρια, όπου μπορούμε να συναντήσουμε φωτιζόμενους σωλήνες, φωτιζόμενα ράφια, συρόμενες συρταριέρες, παντελονοθήκες, συρτάρια με γυάλινη όψη, γραβατοθήκες, παπουτσοθήκες, συρόμενες παπουτσοθήκες, συρόμενα υφασμάτινα καλάθια, κοσμηματοθήκες, ασανσέρ για κρεμαστά ρούχα, γωνιακούς μηχανισμούς εκμετάλλευσης και πολλά άλλα αξεσουάρ βεστιαρίου που διευκολύνουν στην καθημερινή χρήση του. Εμείς θα σχεδιάσουμε το βεστιάριο σας, εφαρμόζοντας όλα τα μυστικά προκειμένου το αποτέλεσμα να σας καταπλήξει.

Βεστιάριο Όθων

Μια σύγχρονη ντουλάπα – δωμάτιο χωρίς περιορισμούς. Οι διαφορετικές διαστάσεις και το πλήθος των επιλογών διαρρύθμισης στο εσωτερικό της μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις αποθηκευτικές σας ανάγκες.

Βεστιάριο Θαλής

Ένα βεστιάριο που συλλέγει πλούτο από λεπτομέρειες που βοηθούν τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα με αποτέλεσμα την αισθητική τελειότητα.

Βεστιάριο Ήφαιστος

Με το βεστιάριο Ήφαιστος έχουμε το πλεονέκτημα ενός ανοιχτού χώρου, που αποτελείται από ένα μεταλλικό σύστημα στήριξης το οποίο συμπληρώνεται με ξύλινα ράφια και συρταριέρες σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων.

Βεστιάριο Φωκίων

Ένα σύγχρονο βεστιάριο, με μίνιμαλ αισθητική σε απλές γραμμές οπού η διαμόρφωση και ο διαχωρισμός του χώρου γίνεται από εξολοκλήρου ξύλινη κατασκευή σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών.

Βεστιάριο Υγίνος

Μια σύγχρονη ντουλάπα – δωμάτιο. Οι διαφορετικές διαστάσεις και το πλήθος των επιλογών διαρρύθμισης στο εσωτερικό της μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις αποθηκευτικές σας ανάγκες.

Βεστιάριο Υάκινθος

Μια εντυπωσιακή ντουλάπα – δωμάτιο ιδιαίτερα φωτεινή αποτέλεσμα της γυάλινης πόρτας. Τα πλαίσια φαίνεται να υποχωρούν διακριτικά δίνοντας τη θέση τους στο εσωτερικό, διασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη προστασία του εσωτερικού.

Γραφτείτε στο Newsletter μας