Οι ανάγκες για ολοένα και μεγαλύτερες ντουλάπες υπνοδωματίου και χώρων αποθήκευσης οδήγησε στη δημιουργία βεστιαρίων στις κατοικίες. Έτσι σε κάθε νέα κατοικία ή ανακαίνιση δημιουργείται ένας χώρος για μια λειτουργική ντουλάπα σε ξεχωριστό δωμάτιο. Αυτή είναι η έννοια του βεστιαρίου όπου έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμος χώρος για όλους τους χρήστες.

Ωστόσο ο σχεδιασμός του βεστιαρίου είναι ιδιαίτερος, και στην εταιρία Θεοδωρίδης αναλαμβάνουμε την ευθύνη να σας καθοδηγήσουμε με τη βοήθεια των σχεδιαστών μας, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια εκμετάλλευσης και σχεδιασμού μεγάλων βεστιαρίων ή και μικρών βεστιαρίων, καθώς και εξαρτημάτων που διευκολύνουν στην καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας.

Η εκμετάλλευση του χώρου μπορεί να γίνει με δύο διαφορετικούς τρόπους οι οποίοι συνδυάζουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

  • Βεστιάριο χωρίς πόρτες με ξύλινα κουτιά για κάλυψη του χώρου, σε συνδυασμό με αναρτώμενα ράφια, συρταριέρες, ντουλάπια ανεξάρτητα στη μέση του δωματίου, και οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή που μπορεί να πλαισιώσει το χώρο. Τοποθετώντας τα ξύλινα κουτιά διαμορφώνεται το χώρο των ρούχων και δημιουργείται διακριτός διαχωρισμός, καθώς έχουμε και την επιλογή να τοποθετήσουμε ανοιγόμενες πόρτες η συρόμενες πόρτες σε κάποια κουτιά για αποθήκευση.

  • Βεστιάριο με στήλες αλουμινίου που τοποθετούνται από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι ή μέχρι όποιο ύψος επιλέξουμε προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορούμε να προσθέσουμε οποιοδήποτε μηχανισμό, έχοντας το πλεονέκτημα να αισθανόμαστε το χώρο πιο ανοιχτό, καθώς όποια γωνία δημιουργηθεί στο χώρο μας, την εκμεταλλευόμαστε χωρίς να περιορίζεται η ορατότητα μας. Φυσικά μπορούμε να συνδυάσουμε συρταριέρες, αναρτώμενα ράφια και οποιοδήποτε ξύλινο στοιχείο επιθυμούμε για λειτουργικούς και αισθητικούς λόγους.

 

Το βεστιάριο ρούχων μας, μπορεί να έχει κλασική η μοντέρνα αισθητική. Το εργοστάσιο μας, είναι σε θέση να υποστηρίξει την επιλογή σας με ιδικές κατασκευές, τόσο στο μοντέρνο βεστιάριο, με μίνιμαλ αισθητική σε απλές γραμμές, όσο και στο κλασικό βεστιάριο που πολλές φορές απαιτεί ακόμα και σκαλιστά ράφια ή πλαϊνά κουτιών για να έχουμε ένα ρομαντικό αποτέλεσμα εποχής Μπλε Εκοκ (belle epoque). Εσείς επιλέγετε την αίσθηση που θέλετε να νιώθετε, και εμείς σας καθοδηγούμε με σκοπό να επιλέξετε τα σωστά υλικά για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, προσθέτοντας μικρά μυστικά που κάνουν το χώρο σας μοναδικό.

Μελετώντας βεστιάρια, εντοπίσαμε λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το χώρο σας, όπως ο φωτισμός (ψυχρός και θερμός), οι κρυφοί τρόποι εκμετάλλευσης, καθώς και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες. Επίσης σημαντικό για την εκμετάλλευση του χώρου είναι το κομμάτι των εξαρτημάτων για τα βεστιάρια, όπου μπορούμε να συναντήσουμε φωτιζόμενους σωλήνες, φωτιζόμενα ράφια, συρόμενες συρταριέρες, παντελονοθήκες, συρτάρια με γυάλινη όψη, γραβατοθήκες, παπουτσοθήκες, συρόμενες παπουτσοθήκες, συρόμενα υφασμάτινα καλάθια, κοσμηματοθήκες, ασανσέρ για κρεμαστά ρούχα, γωνιακούς μηχανισμούς εκμετάλλευσης και πολλά άλλα αξεσουάρ βεστιαρίου που διευκολύνουν την καθημερινή χρήση του. Εμείς θα σχεδιάσουμε το βεστιάριο σας, εφαρμόζοντας όλα τα μυστικά προκειμένου το αποτέλεσμα να σας καταπλήξει.

 

Epipla Grafeiou Theodoridis Video

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!

Button TwitterButton FacebookButton GoogleButton Pinterest

Επικοινωνία

Εργοστάσιο - Έκθεση : Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη, Σπάτα Τ.Κ. : 19004

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106634555, 2106032088, 2106635660

E-mail: 

Fax: 210-7220442

 GfΩράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 - 17:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 - 20:00

Σάββατο: 09:00 - 15:00

Όροι Χρήσης - Sitemap | Powered with Love by: Life Design

Footer Map