Συρόμενες Ντουλάπες

Συρόμενη ντουλάπα Λεώνη

Η συρόμενη ντουλάπα Λεώνη από συνθετικό υλικό με όψη ξύλου είναι μία κατασκευή ντουλάπας με πολύ απαλό ύφος στις πόρτες και με λεπτές χειρολαβές, οι οποίες ενσωματώνονται απόλυτα στο σχεδιασμό της.

Υπάρχει η επιλογή στις πόρτες τοποθέτησης διαχωριστικών αλουμινίου, η θέση των οποίων ποικίλει ανάλογα τις προτιμήσεις. Η ποικιλία των αποχρώσεων για την επένδυση των πορτών είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους μας και ζητείστε από τους διακοσμητές μας να σχεδιάσουν για εσάς την ντουλάπα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Συρόμενη ντουλάπα Κρίστυ

Στην συρόμενη ντουλάπα Κρίστυ τα κλασσικά χρώματα ξύλου συναντάνε το μοντέρνο inox πλαίσιο και δημιουργούν μια σύνθεση ντουλάπας που φέρνει φρεσκάδα και φυσικό χρώμα στο χώρο.

Με πολλές επιλογές σε καπλαμά και σε διάφορα χρώματα βερνικιών, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε στις εκθέσεις μας αυτό ακριβώς που ψάχνετε για τον χώρο σας.

Ταυτόχρονα το γεγονός ότι είμαστε ελληνική εταιρία κατασκευής, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που προσαρμόζονται συνολικά σε κάθε χώρο.

Συρόμενη ντουλάπα Λώρα

Η συνεχής εξέλιξη της παραγωγής στις ντουλάπες εσωτερικού χώρου προσφέρει μια σειρά από συρόμενες πόρτες με γυάλινες επιφάνειες σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή σχεδίαση που ενισχύεται από την λιτή λαβή.

Η συρόμενη ντουλάπα Λώρα με πόρτες από κρύσταλλο ανήκει σε μια τεράστια λαμπερή συλλογή, για ολοκληρωμένες λύσεις σε υψηλού επιπέδου περιβάλλον.

Συρόμενη ντουλάπα Διώνη

Η συλλογή συρόμενης ντουλάπας Διώνη μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους χώρους επιτρέποντας άνετες και κομψές λύσεις.

Είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία φινιρισμάτων και χρωμάτων. Η βασική δομή παρέχει τη δύναμη και ταυτόχρονα την ελαφρότητα που χρειάζεται μια ντουλάπα ώστε να είναι στόλισμα στο χώρο.

Η λαβή της δίνει μια νότα κομψότητας καθώς εναρμονίζεται με το χρώμα του καπλαμά. Με πολλές επιλογές σε καπλαμά και σε διάφορα χρώματα βερνικιών, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε στις εκθέσεις μας αυτό ακριβώς που ψάχνετε για τον χώρο σας.

Συρόμενη ντουλάπα Βάγια

Η συρόμενη ντουλάπα Βάγια, που παράγεται από την εταιρία Θεοδωρίδης, είναι εύκολο να προσαρμοστεί σε πλάτος, βάθος και ύψος. Προσφέρει λύσεις για την τέλεια εκμετάλλευση του χώρου και μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες.

Μία ντουλάπα εσωτερικού χώρου που είναι διαθέσιμη σε διάφορα φινιρίσματα για το εξωτερικό και τις λαβές, με τη δυνατότητα δημιουργίας νέων ιδεών μέσα από τα χρώματα και τους συνδυασμούς.

Συρόμενη ντουλάπα Άντρια

Ένα σύστημα συρόμενης ντουλάπας σύγχρονο και κομψό. Η συρόμενη ντουλάπα Άντρια διατηρεί το χαλαρωτικό ύφος της με την ενσωματωμένη λαβή και τον συνδυασμό του διάφανου γυαλιού με τον καπλαμά. Χωρίς να ξεχνάμε τον εσωτερικό χώρο με την άψογη λειτουργικότητα και την αισθητική τελειότητα.

Πρόκειται για μια κατασκευή υψηλής ποιότητας με τη δυνατότητα να προσαρμόζεται συνολικά σε κάθε χώρο. Οι μεγάλες πόρτες επιτρέπουν να συνδυαστούν διάφορα χρώματα ξύλου με διάφανο ή έγχρωμο γυαλί δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Συρόμενη ντουλάπα Λένα

Αφήστε το χρώμα και την φαντασία να πλημμυρίσει τη ζωή σας και τολμήστε να δημιουργήσετε μια σύνθεση συρόμενης ντουλάπας όπως η Λένα. Χρησιμοποιήστε την γκάμα ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτουμε πάνω σε γυαλί ή αν είστε ακόμα πιο τολμηροί ζητήστε μας να φτιάξουμε το σχέδιο που εσείς θέλετε!

Αυτή η έκδοση προσφέρει υψηλή ποιότητα στις συρόμενες ντουλάπες υπνοδωματίων και με την βοήθεια των έμπειρων διακοσμητών-σχεδιαστών της εταιρίας μας καταλήγει σε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Συρόμενη ντουλάπα Αφροδίτη

Οι γυάλινες πόρτες με πλαίσιο αλουμινίου της συρόμενης ντουλάπας Μελίνα, δίνουν μια πολυτελή αίσθηση, με πόρτες που λάμπουν στο χώρο με τις λιτές γραμμές, τον κομψό και εξειδικευμένο σχεδιασμό που φωτίζει το χώρο του υπνοδωματίου και όχι μόνο.

Με την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από πληθώρα χρωματιστών γυαλιών είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τον συνδυασμό που θα σας γοητεύσει.

Παράλληλα το γεγονός ότι είμαστε ελληνική εταιρία και διαθέτουμε μονάδα παραγωγής, μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε ειδικές κατασκευές ώστε να καλύπτουμε και τους πιο απαιτητικούς χώρους.

Συρόμενη ντουλάπα Μάρθα

Η συρόμενη ντουλάπα Μάρθα, που παράγεται από την εταιρία Θεοδωρίδης, αποτελεί ένα κομψό σύστημα ντουλάπας, οι πόρτες σύρονται με εσωτερικό κρυφό οδηγό βαρέως τύπου και το εκλεπτυσμένο μπροστινό μέρος, κατατάσσει αυτό το σύστημα στην κορυφή της γκάμας τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Πρόκειται για μια ντουλάπα υψηλής ποιότητας με τη δυνατότητα να προσαρμόζεται συνολικά σε κάθε χώρο. Οι συρόμενες πόρτες επιτρέπουν να συνδυαστούν διάφορα χρώματα ξύλου ή γυαλιού δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Συρόμενη ντουλάπα Αγάπη

Η συρόμενη ντουλάπα Αγάπη προσφέρει υψηλή ποιότητα στις ντουλάπες υπνοδωματίων στη σωστή τιμή! Είναι μία κατασκευή ντουλάπας με πολύ ήσυχο ύφος στις πόρτες και με λεπτές χειρολαβές, οι οποίες ενσωματώνονται απόλυτα στο σχεδιασμό της.

Η ποικιλία των αποχρώσεων για την επένδυση των πορτών είτε μονόχρωμες, είτε με όψη ξύλου είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους μας και ζητείστε από τους διακοσμητές μας να σχεδιάσουν για εσάς την ντουλάπα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Συρόμενη ντουλάπα Δανάη

Οι μεγάλες πόρτες που διαθέτουν οι συρόμενες ντουλάπες, επιτρέπουν τον συνδυασμό διάφορων χρωμάτων και υλικών δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στην συρόμενη ντουλάπα Δανάη συνδυάζεται με αρμονία η ζεστασιά του ξύλου με την αντανάκλαση του καθρέπτη.

Μία ντουλάπα εσωτερικού χώρου που είναι διαθέσιμη σε διάφορα φινιρίσματα για την εξωτερική όψη και τις λαβές, με τη δυνατότητα δημιουργίας νέων ιδεών μέσα από τα χρώματα και τους συνδυασμούς.

Συρόμενη ντουλάπα Έρικα

Οι πόρτες από καθρέπτη με πλαίσιο αλουμινίου της συρόμενης ντουλάπας Έρικα, δίνουν μια πολυτελή αίσθηση και δίνουν άλλη διάσταση στο χώρο.

Με τις λιτές γραμμές, τον κομψό και εξειδικευμένο σχεδιασμό θα λάμψει στο χώρο του υπνοδωματίου και όχι μόνο. Με την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε απλό, φιμέ και μπρονζέ καθρέπτη είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τον συνδυασμό που θα σας γοητεύσει.

Οι έμπειροι διακοσμητές-σχεδιαστές της εταιρίας μας θα μπορέσουν να σχεδιάσουν για εσάς την κατάλληλη ντουλάπα όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις του χώρου.

Γραφτείτε στο Newsletter μας