Μοντέρνα Έπιπλα Μπάνιου

Μοντέρνο Έπιπλο Μπάνιου Νάτα

Το έπιπλο μπάνιου Νάτα χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και επιφάνειες από ξύλο. Αυστηρά και ευάερα, τα στοιχεία αυτού του επίπλου φαίνεται να αιωρούνται στο χρόνο. Ο σχεδιασμός φτάνει το επίπεδο της τελειότητας και συνδυάζει άψογα την λειτουργικότητα με την αισθητική. Πορτάκια από καπλαμά, βερνικωμένα σε φυσικές αποχρώσεις και πάγκος από χαλαζία για μοναδική ποιότητα και αντοχή στον χρόνο.

Μοντέρνο Έπιπλο Μπάνιου Ντέμι

Καθαρές γραμμές και επιφάνειες με ξύλινη υφή είναι το χαρακτηριστικό αυτού του επίπλου μπάνιου, που συνδυάζει τη ζεστασιά του ξύλου με τις μεγάλες μεταλλικές λαβές. Το έπιπλο μπάνιου Ντέμι κατασκευάζεται από HPL Βακελίτη το οποίο αποτελεί ένα υλικό επιπλοποιίας υψηλής αντοχής και ποιότητας ιδανικό για την κατασκευή επίπλων μπάνιου.  Έχει τη δυνατότητα εσωτερικά εκτός από πύρινα μοριοσανίδας να έχει κόντρα πλακέ θαλάσσης, που το καθιστά σχεδόν αδιάβροχο!

Μοντέρνο Έπιπλο Μπάνιου Νάγια

Όταν η αντίθεση είναι το κυρίαρχο στοιχείο σε ένα έπιπλο μπάνιου, έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα σίγουρο σχεδιασμό, που παίζει με την αντίθεση για να τονίσει την κομψότητα και την καθαρότητα των γραμμών. Θα μπορούσαμε να σταθούμε στην αισθητική, που το μείγμα των μαύρων και λευκών δημιουργεί μια τέλεια αρμονία, για στιγμές ευημερίας. Πορτάκια από πολυεστερική λάκα γυαλιστερή ή ματ οκτώ στρώσεων με δείκτες UV υψηλών απαιτήσεων, άοσμη, ελαστική και οικολογική, προσφέρουν αποτέλεσμα κορυφαίας αισθητικής.

Μοντέρνο Έπιπλο Μπάνιου Μόνα

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του επίπλου μπάνιου είναι οι καθαρές γραμμές και οι επιφάνειες που συνδυάζουν τη ζεστασιά του σκουρόχρωμου ξύλου με την αυστηρότητα μιας μονόχρωμης επιφάνειας, δημιουργώντας ένα σύγχρονο έπιπλο μπάνιου που σας καλωσορίζει σε έναν μοντέρνο εσωτερικό χώρο. Στοιχεία από mdf με επένδυση καπλαμά, βερνικωμένα σε φυσικές αποχρώσεις και πορτάκια από mdf με βαφή λάκας για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Μοντέρνο Έπιπλο Μπάνιου Μισέλ

Αυτό το έπιπλο μπάνιου συνδυάζει τέλεια την ευθεία όψη που ενισχύεται από τις μεγάλες μεταλλικές λαβές με τις γενναιόδωρες καμπύλες. Όλα αποτελούν μέρος μιας αρμονίας, τόσο αισθητικά μέσα από τη φωτεινή απόχρωση της λάκας, όσο και λειτουργικά με τους χώρους αποθήκευσης. Πορτάκια από πολυεστερική λάκα γυαλιστερή ή ματ οκτώ στρώσεων με δείκτες UV υψηλών απαιτήσεων, άοσμη, ελαστική, οικολογική και σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων.

Μοντέρνο Έπιπλο Μπάνιου Μένια

Ένα ολόλευκο έπιπλο μπάνιου σε λιτές γραμμές, είναι μια επιλογή ταυτόχρονα μοντέρνα και διαχρονική. Το χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι η φωτεινότητα και η φρεσκάδα που συμπληρώνεται και αναδεικνύεται με την κρυφή, εργονομική λαβή αντί για πόμολο που προεξέχει. Οι σχεδιαστές της εταιρείας μας μπορούν να σας προτείνουν λύσεις για το έπιπλο μπάνιου που θα αναδείξουν το χώρο σας και θα σας προσθέσουν αποθηκευτικές επιλογές.

Μοντέρνο Έπιπλο Μπάνιου Νάτα

Το έπιπλο μπάνιου Νάτα συνδυάζει τέλεια την ευθεία όψη που ενισχύεται από την αντίθεση της ζεστής απόχρωσης του ξύλου και της αντανάκλασης της γυαλιστερής λάκας. Όλα αποτελούν μέρος μιας αρμονίας, τόσο μέσα από την επιλογή των χρωμάτων, όσο και λειτουργικά με τον άφθονο χώρο αποθήκευσης. Πορτάκια από καπλαμά και από πολυεστερική λάκα γυαλιστερή ή ματ υψηλών απαιτήσεων τα οποία μπορούν να επενδυθούν πάνω σε mdf ή σε κόντρα πλακέ θαλάσσης για μοναδική ποιότητα και αντοχή στον χρόνο.

Μοντέρνο Έπιπλο Μπάνιου Νιόβι

Είναι ένα έπιπλο μπάνιου που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε χώρο, έχοντας απλές μορφές, κομψά και όμορφα τελειώματα. Ειδικότητα του οι μικροί χώροι όπου δίνει ένα αποτέλεσμα πολύ χαρούμενο και φιλόξενο. Το έπιπλο μπάνιου Νιόβι κατασκευάζεται από HPL Βακελίτη το οποίο αποτελεί ένα υλικό επιπλοποιίας υψηλής αντοχής και ποιότητας ιδανικό για την κατασκευή σε έπιπλα μπάνιου.  Έχει τη δυνατότητα εσωτερικά εκτός από πύρινα μοριοσανίδας ή mdf να έχει κόντρα πλακέ θαλάσσης, που το καθιστά σχεδόν αδιάβροχο!

Γραφτείτε στο Newsletter μας