Κλασικά Έπιπλα Μπάνιου

Κλασικό Έπιπλο Μπάνιου Μίρκα

Κλασικό έπιπλο μπάνιου Μίρκα με σαφής λεπτομέρειες ρομαντισμού. Ένα έπιπλο, για όσους αγαπούν πραγματικά το σπίτι τους και θέλουν να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο. Διαθέτει κλασικό σχεδιασμό πόρτας που σε συνδυασμό με τον πάγκο από μάρμαρο με έντονα νερά δημιουργεί μια εντυπωσιακή σύνθεση. Το έπιπλο μπάνιου Μίρκα κατασκευάζεται από mdf με σχέδιο παντογράφου το οποίο μπορεί να παραλλαχθεί σε οποιοδήποτε σχέδιο έχετε φανταστεί και στη συνέχεια να βαφτεί με πολυεστερική λάκα γυαλιστερή ή ματ οκτώ στρώσεων με δείκτες UV υψηλών απαιτήσεων, άοσμη, ελαστική και οικολογική.

Κλασικό Έπιπλο Μπάνιου Φένια

Πολύ σύγχρονο έπιπλο μπάνιου με τόνους του χτες. Οι πόρτες προσδίδουν εξωτερικά μία πραγματικά εντυπωσιακή κομψότητα και οι λαβές συμπληρώνουν το σχεδιασμό. Το έπιπλο μπάνιου Φένια κατασκευάζεται από mdf με σχέδιο παντογράφου το οποίο μπορεί να παραλλαχθεί σε οποιοδήποτε σχέδιο έχετε φανταστεί και στη συνέχεια να βαφτεί με πολυεστερική λάκα γυαλιστερή ή ματ οκτώ στρώσεων με δείκτες UV υψηλών απαιτήσεων, άοσμη, ελαστική και οικολογική, προσφέροντας αποτέλεσμα κορυφαίας ποιότητας αισθητικής.

Κλασικό Έπιπλο Μπάνιου Φαίδρα

Ένα έπιπλο μπάνιου που αναβιώνει το κλασικό ύφος και κύρος του, μέσα από τις κομψές μορφές και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Εντυπωσιακές πόρτες και διακοσμητικά στοιχεία με σχηματοποιήσεις που προσφέρουν ένα αποτέλεσμα κορυφαίας αισθητικής. Το έπιπλο μπάνιου Φαίδρα κατασκευάζεται από mdf με σχέδιο παντογράφου το οποίο μπορεί να παραλλαχθεί σε οποιοδήποτε σχέδιο έχετε φανταστεί και στη συνέχεια να βαφτεί με λάκα και με τεχνοτροπία παλαίωσης, δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κλασικό Έπιπλο Μπάνιου Φανή

Ρουστίκ και σύγχρονη εποχή, είναι ο συνδυασμός αυτού του επίπλου μπάνιου. Με ένα ισχυρό φυσικό στυλ, με επιφάνειες ξύλου, με κομψές μεταλλικές λαβές αποπνέει κλασσική ελαφρότητα. Το έπιπλο μπάνιου Φανή αποτελείται από πορτάκια ημιμασίφ ξύλου με πολλές επιλογές σε χρώματα βερνικιών, που καθιστά σίγουρο ότι στις εκθέσεις μας θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε για τον χώρο σας.

Κλασικό Έπιπλο Μπάνιου Φαίη

Αυτό είναι ένα κλασικό έπιπλο μπάνιου με έντονες λεπτομέρειες ρομαντισμού. Διαθέτει κλασικό σχεδιασμό πόρτας που σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά τελειώματα στο ίδιο φινίρισμα με έπιπλα, δημιουργεί μια εντυπωσιακή σύνθεση. Το έπιπλο μπάνιου Φαίη κατασκευάζεται από ημιμασίφ ξύλο και στη συνέχεια βάφεται με λούστρο στη χρωματική απόχρωση που επιθυμείτε, δίνοντας την ευκαιρία να κατασκευάσουμε το έπιπλο που έχετε φανταστεί στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Γραφτείτε στο Newsletter μας