Προμηθευτές

Οι συνεργάτες μας στα έπιπλα κουζίνας είναι όλοι παγκόσμιας κλάσης με άριστη ποιότητα προϊόντων δίνοντας μας την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ‘’το καλύτερο από τα καλύτερα’’. Η σχέση που έχει καθιερωθεί στα χρόνια συνεργασίας μας για τα έπιπλα κουζίνας με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση μπορούν να εγγυηθούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 

ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε. (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ)

Η ΑΚΡΙΤΑΣ διαθέτει σήμερα μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας προϊόντων ξύλου με υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό. Το εργοστάσιο της ΑΚΡΙΤΑΣ βρίσκεται πάνω στον οδικό άξονα Αλεξανδρούπολης-Ορεστιάδας σε ιδιόκτητο οικόπεδο 370000 τμ. Στο κτίριο του εργοστασίου, συνολικής επιφάνειας 60.000 τμ στεγάζονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής και διοικητικές υπηρεσίες και απασχολούνται συνολικά 230 άτομα. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη σε νέα σύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες(Οικονομικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Εσωτερικού Ελέγχου) Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρία διαθέτει στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου της Θεσσαλονίκης γραφεία πωλήσεων και κέντρο διανομής σε επιφάνεια 4.780 τμ. όπου στεγάζονται τα εμπορικά τμήματα της εταιρίας(Πωλήσεις εσωτερικής και εξωτερικής αγοράς, και κέντρο Διανομής Βορείου Ελλάδος). Επίσης, ανάλογο κέντρο διανομής διαθέτει η εταιρία και στην Μαγούλα Αττικής συνολικής επιφάνειας 6350 τμ. ενώ τα γραφεία πωλήσεων της Αθήνας στεγάζονται στην Ηλιούπολη Αττικής.

 

BLUM AUSTRIA

Η Blum μετατρέπει το άνοιγμα και κλείσιμο των επίπλων σε μια εμπειρία που αυξάνει σημαντικά την άνεση της κίνησης σε όλες τις περιοχές του σπιτιού, αλλά κυρίως στην κουζίνα. Πάνω από 4500 εργαζόμενοι δουλεύουν παγκοσμίως συνειδητοποιώντας το στόχο μας να δημιουργούμε τέλεια κίνηση για τα εξαρτήματα Blum. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία, πάντα εστιάζουμε στις ανάγκες του χρήστη της κουζίνας. Τα εξαρτήματά μας φωνάζουν «υψηλή ποιότητα» με καλά υπολογισμένες λειτουργίες, αναγνωρισμένο σχεδιασμό και μεγάλη ανθεκτικότητα. Είναι σχεδιασμένα να εμπνέουν και να κάνουν τη δουλειά στην κουζίνα μια συναισθηματική εμπειρία. Υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας με μια εκτενή σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες. Για να μείνουμε σε πορεία επίτευξης των στόχων μας, είμαστε σε συνεχή ανοιχτό διάλογο με κατασκευαστές κουζίνας, εμπορικούς αντιπροσώπους και χρήστες κουζίνας σε όλο τον κόσμο.

FRANKE SWITZERLAND - Αξία χωρίς συμβιβασμούς

Η Franke, με πάγια στρατηγική επιλογή την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και πρωτοποριακών λύσεων για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας έχει καταξιωθεί ως η παγκόσμια ηγέτιδα στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Ιδρύθηκε το 1911 στην Ελβετία και γρήγορα επεκτάθηκε σε 40 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και νότια Αμερική, Αφρική, Αυστραλία και Ασία, με πάνω από 70 εταιρίες. Σήμερα απασχολεί περίπου13.000 εργαζόμενους στον τομέα σχεδιασμού και παραγωγής προϊόντων όπως οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι, τα πλατώ μαγειρικών εστιών, οι απορροφητήρες, τα πλυντήρια πιάτων, τα ψυγεία, οι νεροχύτες, οι μπαταρίες και τα αξεσουάρ συστημάτων κουζίνας. Τα προϊόντα Franke ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, τον εξελιγμένο σχεδιασμό, την απεριόριστη λειτουργικότητα και την μακρόχρονη αντοχή τους ενώ το όνομά τους είναι συνώνυμo της αξιοπιστίας.

REHAU GERMANY

Ως αναγνωρισμένη εταιρεία, η οποία παρέχει λύσεις με βάση τα πολυμερή υλικά, η εταιρεία REHAU ξεχωρίζει διεθνώς στον κλάδο Τεχνολογία Οικοδομής, τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας και της Βιομηχανίας. Mε τη δική μας πρωτοποριακή δύναμη, τη δομή μας που καλύπτει όλους τους τομείς και την απορρέουσα αποδοτικότητα συνέργιας είμαστε μία σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση που διοικείται από επαγγελματίες και κατά συνέπεια μοναδική στη βιομηχανία των συνθετικών υλικών. Βασικές μας ικανότητες αποτελούν η ανάπτυξη υλικών και συστημάτων, όπως επίσης και η τεχνολογία επιφανειών. Εδώ η REHAU με περίπου 15.000 συνεργάτες σε περισσότερες από 170 έδρες καταλαμβάνει σε παγκόσμιο επίπεδο μία θέση ως καινοτόμος επιχείρηση.

HENKEL GERMANY

Ο Όμιλος Henkel με έδρα το Duesseldorf της Γερμανίας ,απασχολεί περί τους 52,000 εργαζόμενους σε ολόκληρο τον κόσμο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον διεθνοποιημένες Γερμανικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς .Άνθρωποι σε περίπου 125 χώρες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Henkel Η Henkel δραστριοπιείται σε τρείς στρατηγικούς τομείς : Συγκόλληση ,Σφράγιση και Επεξεργασία Επιφανειών.

Epipla Grafeiou Theodoridis Video

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!

Button TwitterButton FacebookButton GoogleButton Pinterest

Footer Map

Επικοινωνία

Εργοστάσιο - Έκθεση : Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη, Σπάτα Τ.Κ. : 19004

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106634555, 2106032088, 2106635660

E-mail: 

Fax: 210-7220442

 GfΩράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 - 17:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 - 20:00

Σάββατο: 09:00 - 15:00

Όροι Χρήσης - Sitemap | Powered with Love by: Life Design