Προδιαγραφές

ΚΟΥΤΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

Τα κουτιά κουζίνας ντουλάπας που βρίσκονται στην αγορά στην πλειοψηφία τους είναι από μοριοσανίδα επενδεδυμένη με μελαμίνη ένα υλικό που έχει ικανοποιητική αντοχή στις γρατζουνιές, τριβή και λεκέδες αλλά χαμηλή αντοχή στο νερό και την υγρασία δεδομένου ότι το εσωτερικό είναι από μοριοσανίδα. Για το λόγο αυτό η εταιρία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ επικεντρώνεται στην τέλεια σφράγιση των δομών (συγκόλληση σε όλα τα άκρα και στα μη εμφανή) με Γερμανικές θερμοσκληρυνόμενες κόλλες πολυουρεθάνης (HENKEL) που είναι άκρως ανθεκτικές στην θερμότητα και την υγρασία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΥΤΙΑ ΒΑΣΕΩΣ - ΚΡΕΜΑΣΤΑ

Μοριοσανίδα Ε1 τριών στρώσεων (Shelman, Ακρίτας) επικαλυμμένη με επίστρωση μελαμίνης από τις δύο πλευρές, επιφάνειας σαγρέ για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις φθορές. Ο σκελετός του ερμαρίου (πλαϊνά, πάτοι, καπάκια) θα είναι κατασκευασμένος από 18mm πάχος μελαμίνης καθώς και η πλάτη του από 8mm πάχος μελαμίνης για μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή σε μεγάλα φορτία. Ο σκελετός θα είναι λυόμενος και θα μοντάρεται με γαλβανιζέ βίδες και εσωτερικές καβίλιες όπως επίσης τα πλαϊνά, ο πάτος και το καπάκι του ερμαρίου θα έχουν ειδικά διαμορφωμένη κινησιά για την υποδοχή της πλάτης. Όλα τα εμφανή μέρη (εμπρός μέρος από το κουτί, ράφια) θα είναι συγκολλημένα με PVC (REHAU Γερμανίας) πάχους 2mm. Τα υπόλοιπα μη εμφανή μέρη θα συγκολλούνται με PVC (REHAU Γερμανίας) πάχους 0,45 mm. Η συγκόλληση γίνεται με Γερμανικές θερμοσκληρυνόμενες κόλλες πολυουρεθάνης (HENKEL) που είναι άκρως ανθεκτικές στην θερμότητα και την υγρασία. Το ερμάριο θα περιέχει εσωτερικά ράφια πάχους 18mm ή 25mm ανάλογα με το άνοιγμα με δυνατότητα μετακίνησης ανά 32 mm με την χρήση ανοξείδωτων μεταλλικών στηριγμάτων. Το ερμάριο θα φέρει ρεγουλατόρους ρύθμισης VOLPATO Ιταλίας από ABS (όχι πλαστικούς).

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

Η επιλογή της χρήσης μηχανισμών FGV (Ιταλίας) και BLUM (Αυστρίας) γίνεται από την ανάγκη για την καλύτερη δυνατή ποιότητα, πιστοποιημένη ασφάλεια και διάρκεια μέσα στο χρόνο

Η εταιρεία FGV Formenti &Giovenzana ιδρύθηκε το 1946 με αντικείμενο την έρευνα και την κατασκευή μηχανισμών για κουζίνες και ντουλάπες. Σήμερα η Ιταλική εταιρεία αριθμεί πάνω απο 900 εργαζομένους σε όλο το κόσμο. Από την αρχή το σήμα FGV έγινε το σήμα κατατεθέν της για ποιοτικά προϊόντα στη σωστή τιμή. Είναι πλέον σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο χώρο των υλικών επιπλοποιίας και μηχανισμών κουζίνας και είναι διάσημη για το πλήθος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που κατέχει και για τις έξυπνες και καινοτόμες λύσεις που παρέχει.

ΠΟΡΤΑΚΙΑ Πορτάκια σε έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων ώστε να καλύπτονται όλα τα επίπεδα τιμών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

 • Μελαμίνης
 • Μελαμινικά R3-R5
 • Βακελιτικά R3-R5
 • PVC - PVC με σχέδιο - PVC ταμπλαδωτά
 • Ακρυλικά
 • Κρυστάλλινα με πλαίσιο αλουμινίου
 • Λακαριστά
 • Επενδεδυμένα με καπλαμά
 • Ημιμασίφ
 • Μασίφ

ΠΑΓΚΟΙ

Πολλές ποιότητες σε πάγκους κουζίνας που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερο τρόπο κάθε έργο σύμφωνα με τα σχέδια και τις ανάγκες του τελικού χρήστη.

 • Μελαμίνης
 • Βακελίτη
 • Χαλαζία
 • Γρανίτη
 • Μάρμαρο
 • Corian
 • Κρύσταλλο

Όλοι οι πάγκοι κουζίνας παράγονται σε πολλά πάχη και χρώματα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Τα πιστοποιητικά DIN EN ISO 9001:2000, Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας. DIN EN ISO 14001:2004, Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. OHSAS 18001:1999, Υγιεινής και Ασφάλειας Συστημάτων Διαχείρισης που καλύπτουν όλα τα επώνυμα υλικά (Shelman, Ακρίτας, Rehau, Ferrari, Blum) που χρησιμοποιούνται στα στάδια της παραγωγής εξασφαλίζουν την αντοχή των υλικών και την εγκυρότητα των μοντέλων τους δίνοντας μεγάλη διάρκεια ζωής στα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων και έπιπλα μπάνιου που παράγονται. ΥΓΕΙΑ Σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει στην Ελλάδα, στη Γερμανία υπάρχει ένας πολύ αυστηρός νόμος που καθορίζει το ποσό της φορμαλδεΰδης που μπορεί να εκλύεται. Η μελαμίνη που σέβεται τις προδιαγραφές που καθορίζονται από το Γερμανικό δίκαιο είναι ως εκ τούτου πολύ πιο φιλική για την ανθρώπινη υγεία και ορίζεται ως ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε1: Η εταιρία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ χρησιμοποιεί μόνο αυτές.

ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ ΑΚRITAS

Η ΑΚRITAS είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή και καθιέρωση προϊόντων διεθνούς κύρους, με ποιοτικές προδιαγραφές που καλύπτουν τους απαιτητικότερους πελάτες. Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διασφάλισης ποιότητας των τελικών προϊόντων, καθώς επίσης και της πιστοποίησης των προϊόντων και των παραγωγικών διαδικασιών. Η πιστοποίηση παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της εταιρίας στην ελληνική και εξωτερική αγορά διότι προϋποθέτει αυστηρά κριτήρια και σχολαστικό έλεγχο των προϊόντων της. Για το λόγο αυτό, η ΑΚRITAS έχει δημιουργήσει τμήμα ποιότητας και επενδύει συνεχώς στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου. Ολα τα τμήματα της παραγωγικής διαδικασίας καλύπτουν διεθνή πρότυπα ποιότητας. Η ΑΚRITAS εφαρμόζει ένα νέο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001-2000, (βλέπε ΙSO 9001-2000). Με την υιοθέτηση αυτού του συστήματος, η εταιρία αποδεικνύει τη μέριμνά της για συνεχή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Η ΑKRITAS, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στον τομέα αυτό, φροντίζει με ένα ειδικό επιτελείο συνεργατών για την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών που εμπεριέχονται: Στην συνεχή τροφοδοσία με κορμοξυλεία από την Βουλγαρία μέσω διαγωνισμών υπό την εποπτεία της θυγατρικής της εταιρίας ΕΜΟS LTD Στην συστηματική παρακολούθηση των δασαρχείων και δασικών συνεταιρισμών Στην αξιολόγηση των δειγμάτων ξύλου (χημικά,τεχνικά) Στην παρακολούθηση της τελικής επεξεργασίας Οι μελαμίνες της «Ακρίτας» καλύπτουν πλήρως τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές π.χ. αντοχή σε τριβή και ξύσιμο όπως αυτές προβλέπονται στην ΕΝ 14322(2004) όπως επίσης και τα τέστ ραγίσματος (crash tests) βάση των DIN 53799. Αποτελεί ιδανικό προϊόν για χώρους κουζίνας-μπάνιου-υπνοδωματίου καθώς και στη κατασκευή σε έπιπλα γραφειού

Epipla Grafeiou Theodoridis Video

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα; Μπείτε στη λίστα μας!

Button TwitterButton FacebookButton GoogleButton Pinterest

Επικοινωνία

Εργοστάσιο - Έκθεση : Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη, Σπάτα Τ.Κ. : 19004

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106634555, 2106032088, 2106635660

E-mail: 

Fax: 210-7220442

 GfΩράριο Λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 - 17:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 - 20:00

Σάββατο: 09:00 - 15:00

Όροι Χρήσης - Sitemap | Powered with Love by: Life Design

Footer Map