Τάσεις κουζίνας για το υπόλοιπο 2020 – Αυτά τα σχέδια είναι τα 7 νέα trends της εποχής

Τα πιο πρόσφατα σχέδια κουζίνας ,από τα δροσερά χρώματα μέχρι μοντέρνα πρωτοποριακά έπιπλα ! Ενημερωθείτε από τους ειδικούς για τις νέες τάσεις κουζίνας για το υπόλοιπο 2020.

Δείτε τις παρακάτω, 7 προτάσεις μας και συμβουλευτείτε τους σχεδιαστές μας!

Με τις ανανεωμένες μοντέρνες κουζίνες που αναδύονται και τις πολλές καινοτόμες ιδέες σχεδίασης που προβάλλονται σε εκθεσιακούς χώρους κουζίνας σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν ποικίλα σχέδια και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας για να επιλέξετε.

Stone age

Το μάρμαρο είναι ένα υλικό με κατασκευαστική υπεροχή και απαράμιλλη ποιότητα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Πάντα στην κορυφή των επιλογών!

Ash back

Ενώ βρισκόταν εκτός μόδας πριν λίγο καιρό, το υλικό του ξύλου έρχεται ξανά και ανανεωμένο! Επιλέξτε ανάμεσα σε ζεστούς τόνους από ξύλο καρυδιάς ή δρυ και κάνετε τον χώρο σας πιο ήρεμο και φιλόξενο!

Dark drama

Ενώ το μαύρο χρώμα για κάποιους είναι “άχαρο”, υπάρχουν εκείνοι που το επιλέγουν για να δώσουν μία νότα φινέτσας και κομψότητας προσθέτοντας ρουστίκ σπιτική γοητεία.

Colour pop

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε σχετικά με τους συνδυασμούς χρωμάτων και πετάξτε τους κανόνες από το παράθυρο! Οι κουζίνες είναι γεμάτες από ευκαιρίες για χρώματα, από τις συσκευές και τα δάπεδα μέχρι τα παράθυρα και τα γραφεία. Η επιλογή του χρώματος είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό γούστο. Στην πραγματικότητα κανένας δεν γνωρίζει με σιγουριά εάν όλοι βλέπουμε τις αποχρώσεις με τον ίδιο τρόπο.

Ο Mark Wilkinson, ιδρυτής των επίπλων Mark Wilkinson, συνιστά: «Το χρώμα σε μια κουζίνα – είτε σε τοίχους είτε σε εξαρτήματα – θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον πέντε χρόνια, ελάχιστο, οπότε προσπαθήστε να κοιτάξετε πέρα από τις άμεσες τάσεις και να επιλέξετε ένα χρώμα που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλά μακροπρόθεσμα».

Double islands

Προκειμένου η κουζίνα μας να φαίνεται μεγαλύτερη και ευρύχωρη, το στυλ που προσφέρει μια κεντρική νησίδα κουζίνας είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να το πετύχουμε. Με λίγα λόγια, η τελευταία λέξη της πολυτέλειας !

Handleless desire

Για εκείνους που δεν προτιμούν τα ντουλάπια με πόμολα, υπάρχουν εκείνα που παρέχουν την ίδια κομψή εμφάνιση και μπορεί να είναι επενδεδυμένα με χρώματα και υλικά σύγχρονα και πολύ ενδιαφέροντα.
«Τα χειροκίνητα ντουλάπια κουζίνας είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2020 για πιο ανανεωμένη εμφάνιση. Είναι όλα σχετικά με την απλότητα και την εστίαση στις λεπτομέρειες των ντουλαπιών», εξηγεί ο Busola Evans, συντάκτης άρθρων κουζίνας και λουτρών.

Larder love

Τα ντουλάπια Larder, έχουν συνδεθεί με την κουζίνα για αιώνες και τα τελευταία χρόνια, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα απαραίτητα αντικείμενα στα σύγχρονα σπίτια. Όλα τα είδη διατροφής είναι σε ένα μέρος και δεν διαχέονται σε πολλά ντουλάπια τοίχων, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να είναι πιο οργανωμένοι όταν κάνουν τα ψώνια τους.
Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μια κουζίνα δεν χρειάζεται πλέον να είναι γεμάτη ντουλάπια τοίχου. Απελευθερώνει ολόκληρους τοίχους είτε για να παραμείνουν ελεύθεροι είτε για ένα κομμάτι έργου τέχνης στην κουζίνα, το οποίο με τη σειρά του βοηθάει κάποιον να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα χαλαρό περιβάλλον», λέει ο Leisha Norman, Σχεδιαστής, Harvey Jones.