Τα χρώματα του φθινοπώρου στην κουζίνα σας

Τα δέντρα αρχίζουν να ρίχνουν τα φύλλα τους και o καιρός αλλάζει, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Το φθινόπωρο είναι εδώ!

Αν και θεωρείται η αρχή του χειμώνα, είναι δύσκολο να αντιπαθήσεις αυτή τη σεζόν για όλες τις υπέροχες ζεστές αποχρώσεις και τις ενδιαφέρουσες υφές της. Επομένως, γιατί να μην εξερευνήσετε τις φθινοπωρινές χρωματικές παλέτες και να δώσετε αυτή την υπέροχη εποχιακή λάμψη στην κουζίνα σας.

Πορτοκαλί και Κίτρινα

Ζεστά και γλυκά χρώματα

Τα πορτοκαλί και τα ζεστά κίτρινα είναι κλασικές φθινοπωρινές αποχρώσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η τάση θα αναβιώσει ξανά αυτή τη σεζόν καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να αλλάζουν. Αυτός ο δημοφιλής συνδυασμός χρωμάτων αντανακλά, με πολλούς τρόπους, τις αποχρώσεις της εποχής. Δοκιμασμένο και διαχρονικό, αυτό το λαμπερό σχέδιο διακόσμησης είναι βέβαιο ότι θα ομορφύνει και θα ζεστάνει την κουζίνα σας αυτό το φθινόπωρο.

Πλούσια και Γήινα Κόκκινα

Σαν το χρώμα της κανέλας.

Επιλέγοντας ένα πλούσιο και γήινο κατακόκκινο χρώμα θα φέρει μια φιλόξενη ζεστασιά στον χώρο της κουζίνας σας. Αυτή η λαμπρή χρωματική παλέτα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και θα φαίνεται υπέροχη σε κάθε σχέδιο διακόσμησης. Είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσει σε μια ρουστίκ εξοχική κουζίνα ή θα έχει ένα βαθύ και εντυπωσιακό αποτέλεσμα όταν διακοσμείται με τολμηρό, μοντέρνο σχεδιασμό.

Βαθύ τιρκουάζ και πράσινα χρώματα

Κάτι λίγο διαφορετικό…

Όταν σκεφτόμαστε τα χρώματα του φθινοπώρου, σκεφτόμαστε τις κεχριμπαρένιες και γήινες αποχρώσεις των πεσμένων φύλλων και των γυμνών κορυφών των δέντρων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε και με άλλες παλέτες χρωμάτων. Τα βαθιά τιρκουάζ και τα πράσινα χρώματα του δάσους είναι μια εξαιρετική αρχή, ειδικά όταν αντισταθμίζονται από ένα απαλό κόκκινο όπως αυτό των φθινοπωρινών μούρων. Αυτά τα πλούσια χρώματα θα φέρουν μια φθινοπωρινή ζεστασιά στην κουζίνα σας που σίγουρα θα δείχνει υπέροχη όλο το χρόνο!

Το κλασικό Γκρι

Το γκρι είναι ένα άλλο χρώμα που φωνάζει φθινόπωρο!

Η ανάμειξή του με άλλα στοιχεία όπως τον ορείχαλκο και το μπλε μπορεί να δημιουργήσει έναν φθινοπωρινό χώρο που φαίνεται κατάλληλος όλο το χρόνο. Το γκρι θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο χρώμα για να επιλέξετε για τους τοίχους σας, αν το μπλε είναι πολύ τρομακτικό. Δροσίζει το δωμάτιο και δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ακόμη και η προσθήκη γκρι πιάτων, υφασμάτινων χαρτοπετσετών ή μικρότερων αντικειμένων μπορεί να είναι μια εξαιρετική πινελιά εάν θέλετε να αποφύγετε τη χρήση πολύ γκρι.

Εάν δεν σχεδιάζετε μια μεγάλη ανανέωση στην κουζίνα σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να προσθέσετε μια εποχιακή πινελιά, δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά καλά μελετημένα αξεσουάρ ή ίσως να βάψετε έναν χαρακτηριστικό τοίχο για να διατηρήσετε το δωμάτιό σας άνετο και αυτό το φθινόπωρο.

Πολλοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές ιδέες για το μπορεί να θυμίζει από άλλους. Λάβετε υπόψη μερικά από αυτά τα στοιχεία για να ξεκινήσετε το σχεδιαστικό σας ταξίδι για να αποκτήσετε την φθινοπωρινή κουζίνα των ονείρων σας!

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας