Πώς να δώσετε στην κουζίνα σας μια πολύχρωμη όψη με λουλούδια

Ρίξτε μια ματιά στις ακόλουθες ιδέες διακόσμησης κουζίνας με λουλούδια πριν ξεκινήσετε τη δική σας διακόσμηση.

Μονόχρωμες ανθοδέσμες

Οι μονόχρωμες, ειδικά οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις, όπως το λευκό ή το ροζ, λειτουργούν εξαιρετικά καλά για κουζίνες όλων των μεγεθών, μεγάλες και μικρές. Για να πετύχετε αυτό το look, προτιμήστε κλασικές, λευκές κεραμικές γλάστρες και βάζα σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Τα λουλούδια θα πρέπει να δημιουργούν ένα όμορφο στρογγυλό σχήμα.

Τα λευκά λουλούδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα μονόχρωμο μπουκέτο λουλουδιών είναι τα τριαντάφυλλα, τα γαρίφαλα, τα κρίνα και οι μαργαρίτες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια κίτρινη ή ροζ μονόχρωμη εμφάνιση.

Τροπικές συνθέσεις λουλουδιών

Αν σας αρέσουν οι πιο πολύχρωμες επιλογές, επιλέξτε συνθέσεις με τροπικά λουλούδια. Πολύχρωμα λουλούδια όπως διαφορετικοί τύποι ορχιδέας, μπουκαμβίλιες και ιβίσκους είναι μερικά πραγματικά ελκυστικά τροπικά λουλούδια που θα προσθέσουν μια πινελιά χρώματος στην κουζίνα σας.

Ενώ χρησιμοποιείτε αυτά τα λουλούδια στη διακόσμηση της κουζίνας σας, το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι, τα διαφορετικά είδη τροπικών λουλουδιών δεν αναμειγνύονται τόσο καλά μεταξύ τους. Έχουν όλα τόσο εντυπωσιακές εμφανίσεις, που απαιτούν την ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσοχή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να μην βάζετε πολλά διαφορετικά τροπικά λουλούδια στο ίδιο μπουκέτο.

Διακόσμηση με θέμα ένα λουλούδι

Το καλύτερο πράγμα για τη διακόσμηση της κουζίνας σας με φρέσκα λουλούδια είναι ότι μπορείτε να αλλάζετε τη διακόσμησή σας συχνά και όσο συχνά θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Αν, λοιπόν, η μονόχρωμη εμφάνιση δεν σας αρέσει ή αν βαρεθήκατε αφού κάνετε τη μονόχρωμη εμφάνιση για αρκετό καιρό, επιλέξτε ένα πολύχρωμο αλλά μονότυπο θέμα λουλουδιών για την κουζίνα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα πολύχρωμο μπουκέτο με μοβ, ροζ και κίτρινες τουλίπες. Το ίδιο συμβαίνει και με τα γαρίφαλα ή τα τριαντάφυλλα.

Floral ταπετσαρία για ένα ποπ χρώμα

Δεν χρειάζεται να αναζητάτε πάντα φρέσκα λουλούδια για να εισάγετε στη διακόσμηση της κουζίνας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το floral θέμα και με άλλους τρόπους, όπως σε αυτήν την περίπτωση, με ταπετσαρίες με floral print.

Μια ταπετσαρία με θέμα τριαντάφυλλο ή κρίνο είναι εξαιρετικά δημοφιλής αυτή τη στιγμή. Για την κουζίνα, συνδυάστε φωτεινά και ζωντανά χρώματα όπως κίτρινο, ροζ καραμέλα, πορτοκαλί ή μωβ. Η εμφάνιση ολόκληρης της κουζίνας σας θα αλλάξει αμέσως με την προσθήκη floral ταπετσαριών.

Δοχεία τυπωμένα με λουλούδια και αποθήκευση

Και ενώ βρισκόμαστε στο θέμα των αντικειμένων με θέμα τα λουλούδια, γιατί να σταματήσουμε μόνο στις ταπετσαρίες για μια floral διακόσμηση κουζίνας; Όταν γίνονται σωστά, ακόμα και τα είδη κοινής χρήσης μιας κουζίνας συμβάλλουν επίσης στην ομορφιά του χώρου. Σήμερα, υπάρχουν πολλά δοχεία και κουτιά αποθήκευσης με floral print. Η εύρεση των κατάλληλων για την κουζίνα σας δεν είναι μια πρόκληση. Έτσι, και με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εισάγετε το floral θέμα στην κουζίνα σας.

Floral στεφάνια για τους τοίχους

Επιστρέφοντας στα λουλούδια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στεφάνια με λουλούδια για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα λουλουδιών διαθέτουν μια αρκετά καλή συλλογή από μεγάλα και μικρά στεφάνια λουλουδιών σε διάφορα χρώματα και σχήματα και για διαφορετικές περιστάσεις.

Όρθιες συνθέσεις λουλουδιών στις γωνίες

Ένας άλλος τρόπος για να διακοσμήσετε την κουζίνα με λουλούδια είναι να χρησιμοποιήσετε όρθιες συνθέσεις λουλουδιών. Αυτές οι μακριές και πολύχρωμες συνθέσεις λουλουδιών έρχονται σε μεγάλες γλάστρες και βάζα που μπορείτε να τοποθετήσετε απευθείας στο πάτωμα. Ενώ χρησιμοποιείτε κάθε είδους φρέσκα λουλούδια για τη διακόσμηση της κουζίνας, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η θερμότητα επηρεάζει πολύ τα λουλούδια και δεν πρέπει να βάζετε τα βάζα με τα λουλούδια σας κοντά στην πηγή θερμότητας. Έτσι, το ίδιο συμβαίνει και με αυτές τις όρθιες συνθέσεις λουλουδιών. Η τοποθέτησή τους στις γωνίες θα φαίνεται υπέροχη.

Γραφτείτε στο Newsletter μας