Πώς να δημιουργήσετε μια minimal κουζίνα σε 5 εύκολα βήματα

Η minimal αισθητική στην κουζίνα αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς, καθώς βοηθά στο να αποφευχθεί η περιττή συσσώρευση αντικειμένων και εξυπηρετεί την εργονομία του χώρου.

Καθαρές γραμμές.

Για να λειτουργήσει ένας μινιμαλιστικός σχεδιασμός, η ομάδα των Κουζινών Θεοδωρίδη σας προτείνει να επιλέξτε ουδέτερα χρώματα, καθαρές γραμμές στα ντουλάπια, τους πάγκους και τις νησίδες με διακριτικά αξεσουάρ, λιτές ηλεκτρικές συσκευές και εξαρτήματα. Μην υπερβάλετε στις επιλογές σας, σκεφτείτε απλά. Επίσης, σημειώστε ότι μια minimal κουζίνα δεν σημαίνει μια κουραστική κουζίνα. Διασκεδάστε, δημιουργήστε και σκεφτείτε τις καθαρές γραμμές και τις μικτές υφές.

Μόνο τα απαραίτητα

Αρχίστε με την αφαίρεση οποιονδήποτε περιττών σκευών και αντικειμένων από την κουζίνα σας! Εάν θέλετε να επιτύχετε minimal αισθητική στην κουζίνα σας, κρατήστε στις επιφάνειες των πάγκων και της νησίδας σας μόνο τα βασικά, τα απαραίτητα: επιφάνειες κοπής, ένα σετ μαχαιριών, μια καφετιέρα, ένα μίξερ. Ένα Roll Top ντουλάπι θα σας φανεί πολύ χρήσιμο σε αυτό.

Έξυπνες λύσεις αποθήκευσης

Επιλέξτε βαθιά συρτάρια έναντι ντουλαπιών για μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινή χρήση και ειδικούς μηχανισμούς, όπως ο magic corner και ο γωνιακός μύλος, για να εκμεταλλευτείτε τις γωνίες των ντουλαπιών σας. Οι συρόμενες τροφοθήκες ή τα συρόμενα μεταλλικά καλάθια με πάτο ή με σχάρα θα βοηθήσουν στα «logistics» του νοικοκυριού σας. Η τοποθέτηση κρεμαστών ντουλαπιών πάνω από τον πάγκο της κουζίνας θα σας λύσει τα χέρια και θα ομορφύνει τον χώρο σας.

Στην έκθεση Κουζινών Θεοδωρίδη σας περιμένουμε από κοντά να δούμε μαζί λύσεις για όσα χρειάζεστε για την κουζίνα σας.

Γραφτείτε στο Newsletter μας