Πώς να διακοσμήσετε την κουζίνα σας αυτά τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και η διακόσμηση του δικού σας Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η αγορά δώρων μπορεί να είναι στην κορυφή της λίστας εργασιών σας, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάτε την κουζίνα σας. Η κουζίνα είναι στο επίκεντρο της προσοχής την ημέρα των Χριστουγέννων καθώς εκεί δημιουργείτε και προσφέρετε το πιο σημαντικό πράγμα- το γεύμα. Ωστόσο, είναι σχεδόν πάντα ξεχασμένη όταν πρόκειται για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Ακολουθούν μερικές συμβουλές από τις Κουζίνες Θεοδωρίδη για να φτιάξετε την κουζίνα σας για την εορταστική εκδήλωση της ημέρας των Χριστουγέννων.

Φυσικές υφές

Μια τεράστια τάση στη διακόσμηση το 2017 ήταν η παρουσία φυσικών υφών και τόνων στον χώρο σας, ένα trend το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε στην κουζίνα σας. Μικρές πινελιές, όπως φυλλώδη πράσινα φυτά, γλαστράκια με δεντρολίβανο, κλαδιά με κουκουνάρια, μπορούν να τοποθετηθούν δημιουργικά πάνω στη νησίδα της κουζίνας σας.

Ελαχιστοποιήστε τα σερβίτσια σας

Δεν χρειάζεται να βγάζετε από τα ντουλάπια και τις πιατοθήκες σας πέντε διαφορετικά πιάτα και ποτήρια, και επτά διαφορετικά σετ μαχαιροπίρουνα για κάθε θέση του επισκέπτη. Ένα πιάτο, ένα μπολ και δύο σετ μαχαιροπήρουνων θα είναι αρκετά για τους καλεσμένους σας και θα σας δώσουν λίγο περισσότερο χώρο για να «παίξετε». Εκτός από την εξοικονόμηση χώρου, αυτό θα σας απαλλάξει και από τη διαχείριση του τεράστιου όγκου των πιάτων στον νεροχύτη στο τέλος της ημέρας.

Κρεμαστά διακοσμητικά

Κρεμαστές διακοσμητικές μπάλες κάτω από τα επιτοιχία ντουλάπια σας και πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, θα προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές στην κουζίνα και την τραπεζαρία σας. Έτσι θα δώσετε χρώμα και θα τονώσετε τη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή σας.

Κάντε την κουζίνα σας ένα διασκεδαστικό, εορταστικό χώρο τα Χριστούγεννα!

Η Εταιρία Θεοδωρίδης σας εύχεται Χρόνια Πολλά – Καλά Χριστούγεννα.

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας