Όταν οι αφίσες εισβάλλουν στην κουζίνα

Κάντε την κουζίνα διασκεδαστική με αφίσες που προσφέρουν χαρά, γέλιο και αισιόδοξη σκέψη.

Θέλετε να φέρετε ένα χιούμορ γλυκύτητα η διασκέδαση στην κουζίνα σας αλλά δεν ξέρετε πως; Εμπιστευτείτε τις αφίσες, αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία είναι 100% προσιτά γρήγορα στην τοποθέτηση και κρέμονται στους τοίχους με άνεση και ασφάλεια. Είναι βέβαιο ότι θα στείλουν ένα ωραίο μικρό μήνυμα για να ξυπνήσουν τη διακόσμηση της κουζίνας σας! 

Αφίσα (καλημέρα) για καλή διάθεση

Το πρωί όταν σηκώνεστε και είστε χαμογελαστοί δεν υπάρχει τίποτα σαν την αφίσα που έχει ένα θετικό μήνυμα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με το δεξί.

Λοιπόν προφανώς αυτή η αφίσα λειτουργεί πολύ καλύτερα στις κουζίνες, ή σε εκείνους όπου μένουν για πρωινό έτσι ώστε να μπορούν να απορροφήσουν το μήνυμα!

Μία αφίσα (αυτή η κουζίνα είναι για χορό) για κουζίνες όπου δεν μαγειρεύετε συχνά…

Είναι γνωστό σε ένα σπίτι, η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο που κόβετε ξεφλουδίζετε μαγειρεύετε, ψήνετε, αλλά όχι μόνο. Πράγματι η κουζίνα είναι ένα ευχάριστο δωμάτιο που βρίσκεται στην καρδιά του σπιτιού και είναι ένας χώρος που όλοι θέλουν να συναντηθούν για να μαγειρέψουν και να συζητήσουν. Αλλά επίσης να απολαύσετε ένα απεριτίφ, ακόμη και να εργαστείτε. 

Και μερικές φορές να γιορτάσετε, και να χορέψετε, και να διασκεδάσετε, να ακούσετε μουσική και να γελάσετε!

Τίποτα καλύτερο λοιπόν από μία αισιόδοξη αφίσα που δείχνει χιουμοριστικά ότι το μαγείρεμα είναι μια ευκαιρία για καλή διάθεση και όχι “εξαναγκασμός”

Μία αφίσα you can do it

Ο καθένας έχει κάποιον γύρω του που  το πρωί δυσκολεύεται να ξυπνήσει και  όταν σηκώνεται πάντα χρειάζεται τουλάχιστον 2 φλιτζάνια καφέ και περίπου 20 λεπτά για να συνέλθει πλήρως από τον ύπνο! Για να υπογραμμίσουμε χιουμοριστικά αυτή την συνήθεια γιατί να μην τοποθετήσετε μία αστεία αφίσα  στην κουζίνα σας και η οποία μεταξύ άλλων θα λέει κακώς ότι με λίγο καφέ όλα είναι δυνατά… και ακόμη και το πρωί.

Μία αφίσα δώσε μου τη σοκολάτα

Give me a chocolate

Αν έχετε κάποιον γύρω σας που αγαπάει την σοκολάτα εδώ είναι ένα τέλειο δώρο για αυτόν. Μία αφίσα για να τη βάλετε στην κουζίνα σας και να λέει δώσε μου τη σοκολάτα μου και κανείς δεν θα τραυματιστεί! Χιούμορ είπαμε…

Μία αφίσα “το μυστικό συστατικό” για ένα μήνυμα αγάπης

Εδώ είναι μία αφίσα γεμάτη τρυφερότητα που δηλώνεται σε μία συνταγή όπως στη ζωή για αυτό το θέμα το μυστικό συστατικό είναι πάντα αγάπη φυσικά! Λίγο ξεπερασμένο φυσικά αλλά για να εμφανίσετε ένα όμορφο μήνα 100% θετικής αγάπης σε μία κουζίνα, είναι ιδανικό!

Συμπερασματικά

Όταν μιλάμε για κουζίνα συνήθως μας έρχεται στο μυαλό το φαγητό, μαγειρικές συνταγές, το δείπνο της επόμενης μέρας για την οικογένεια, ευχάριστες στιγμές με φίλους και συγγενείς!

Θα ήταν λοιπόν σημαντικό να μην σκέφτεστε μόνο την επίπλωση της κουζίνας, την αισθητική της, την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα της μόνο με την πιθανότητα να δώσετε αρκετά χρήματα για την αναβάθμιση της!

Καμιά φορά το απλό είναι το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο σημαντικό και όμορφο πολλές φορές στη ζωή! 

Ένα τόσο φθηνό υλικό, το χαρτί, με αισιόδοξα μηνύματα, έξυπνα αποφθέγματα για τη ζωή, μπορεί να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην καθημερινότητά σας και στους χρήστες που θα εξυπηρετηθούν, ώστε να έχετε την πιο όμορφη μέρα, αλλά και μία κομψή, όμορφη και “αισιόδοξη κουζίνα”.

Και ας έχουν ξεκινήσει όλα από μία αφίσα στον τοίχο!

Γραφτείτε στο Newsletter μας