Οι τάσεις για την κουζίνα του 2022

Εάν σχεδιάζετε εντός του 2022 το σχεδιασμό μιας νέας κουζίνας, είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για τις νεότερες τάσεις στο χώρο της κουζίνας.

Μην ξεχνάτε ότι η κουζίνα σας είναι ένας χώρος που πραγματικά απολαμβάνετε και όταν επενδύετε σε μια νέα κουζίνα, θα θέλετε να την αγαπάτε για τα επόμενα χρόνια.

Ποιες είναι οι τάσεις στην κουζίνα το 2022;

Έντονα χρώματα

Η τάση για τη χρήση τολμηρών, σκούρων χρωμάτων στην κουζίνα βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην λίστα των νέων τάσεων και φέτος έχει επεκταθεί σε νέες αποχρώσεις όπως το πράσινο του δάσους και το μπορντό.

Δάπεδα από ψαροκόκκαλο & δάπεδο Chequeboard

Το παρκέ και το δάπεδο ψαροκόκαλου είναι μια τάση που πρόκειται να συνεχιστεί και το επόμενο έτος. Ίσως το δωμάτιο στο οποίο εμφανίζεται πιο συχνά αυτή τη στιγμή είναι η κουζίνα, όπου προσθέτει υφή και ζεστασιά ακόμη και σε σύγχρονα σχέδια.

Για το καρό δάπεδο αντί για τα παραδοσιακά ασπρόμαυρα, απλά κεραμικά πλακάκια, χρησιμοποιήστε πλακάκια με σχέδια για μια νέα ανατροπή στην εμφάνιση.

Τα μάρμαρα, πέρα ​​από το μαύρο και το άσπρο, σε καφέ και κόκκινη απόχρωση, προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε αυτή την κλασική ιδέα για δάπεδα κουζίνας

Μάρμαρο, Μάρμαρο Παντού

Το μάρμαρο όχι μόνο φωνάζει την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα, αλλά είναι επίσης ο τέλειος συνεργάτης για μεταλλικά φινιρίσματα όπως ο ορείχαλκος και ο χρυσός. Επιλέξτε λευκές ή κρεμ αποχρώσεις του μαρμάρου και έτσι θα έχετε επίσης μεγάλη αντίθεση με τα έντονα πράσινα και μπλε.

Ταπετσαρία

Ναι καλά διαβάσατε — η ταπετσαρία κουζίνας είναι πραγματικά μια καλή ιδέα. Συχνά θεωρείται ότι είναι σχεδόν τόσο πρακτικό όσο το χαλί σε ένα μπάνιο, υπάρχει τώρα ένα νέο κύμα ταπετσαρίας στην αγορά, ειδικά σχεδιασμένο με γνώμονα τις κουζίνες.

Με την χρήση ταπετσαρίας μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον μινιμαλισμό των λευκών ντουλαπιών και των ουδέτερων πάγκων εργασίας.

Ενώ πολλοί μπορεί να φοβούνται τη χρήση ταπετσαρίας στην κουζίνα λόγω της υγρασίας, ένα μη υφαντό χαρτί σε συνδυασμό με έναν καλό αερισμό θα εξασφαλίσει ότι η ταπετσαρία θα παραμείνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Γραφτείτε στο Newsletter μας