Οι ιδέες μας, για την βελτίωση του χώρου της κουζίνας σας, θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα!

Οι ιδέες μας, για την βελτίωση του χώρου της κουζίνας σας, θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα!

Ψάχνετε για ιδέες ανανέωσης της κουζίνας σας; Τα έπιπλα κουζινας μπορεί να σας φαίνοται λίγο παλιά αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να δώσετε στη κουζίνα σας μια φρέσκια εικόνα! Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος, προσπάθεια και δημιουργικότητα για να γεμίσετε την καρδιά του σπιτιού σας. Εάν τα ντουλάπια σας είναι λίγο παλιά, όσον αφορά το στυλ και το χρώμα, γιατί να μην εξετάσετε απλώς την αντικατάσταση των θυρών εάν το πλαίσιο είναι ακόμα σε καλή κατάσταση; Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να ανανεώσετε το χρώμα τους!

Και οι δύο αυτές ιδέες είναι πολύ πιο οικονομικές και προκαλούν λιγότερη ταλαιπωρία σε σχέση με την αντικατάσταση ολόκληρης της κουζίνας. Το βάψιμο γενικά είναι ο ευκολότερος και λιγότερο δαπανηρός τρόπος ώστε να μετατραπεί μια κουζίνα σε κάτι νέο. Πάντα να επιλέγετε ένα υψηλής ποιότητας χρώμα για να εξασφαλίσετε ένα ανθεκτικό φινίρισμα. Τα μαγειρικά σκεύη vintage προσθέτουν γοητεία σε κλασικές και εξοχικές κουζίνες, τα καταστήματα με αντίκες, τα καταστήματα φιλανθρωπίας και το eBay είναι εξαιρετικές πηγές. Προσιτά κομμάτια, όπως vintage βιτρίνες με γυάλινες πόρτες, ή οικονομικά έπιπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση και εμφάνιση της αγαπημένης σας πορσελάνης.

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με λίγη φαντασία. Σας παραθέτουμε μερικές έξυπνες ιδέες για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας!

Ανακυκλώστε τις τάβλες του κρεβατιού σας δίνοντας έξτρα αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα σας

Μια σχάρα τοίχου είναι στην πραγματικότητα ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να προσθέσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο σε μια κουζίνα, αλλά επίσης εξοικονομεί παλιές τάβλες από το κρεβάτι που καταλήγουν στα σκουπίδια. Απλά προσθέστε άγκιστρα για να κρεμάσετε τα μαγειρικά σας σκεύη!

Βάψτε τα ντουλάπια της κουζίνας σας

Βάφοντας τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι ένας από τους φθηνότερους και ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε μια καινούργια εμφάνιση. Με φόντο μπεζ αποχρώσεις, είναι εύκολο να δώσετε στην κουζίνα σας μια νέα, μοντέρνα αίσθηση. Αν σκοπεύετε να βάψετε ντουλάπια, φροντίστε να τα προετοιμάσετε πρώτα φρεσκάροντας τα ξύλα.

Κολλήστε αυτοκόλλητα στο ψυγείο σας

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα νέο μοντέρνο ψυγείο αλλά είστε απελπισμένοι να του δώσετε μία νότα χρώματος, καλύψτε το μπροστινό μέρος της οικιακής συσκευής με ένα όμορφο αυτοκόλλητο!

Προσθέστε περισσότερα φωτιστικά

Βάζοντας περισσότερα φωτιστικά στον χώρο της κουζίνας κάνετε τον χώρο αυτομάτως πιο μοντέρνο και πιο φωτεινό.

Ανανεώστε τον χώρο σας αγοράζοντας νέες συσκευές

Νέες συσκευές μπορούν να ανανεώσουν την κουζίνα σας χωρίς να αλλάξουν τα έπιπλα. Θα χρειαστεί όμως να εξασφαλίσετε ότι θα χωρέσουν στον υπάρχοντα χώρο. Οι ανεξάρτητες συσκευές μπορούν να αντικατασταθούν ευκολότερα και να σας κοστίσουν πολύ λιγότερο.

Βάψτε τους τοίχους

Βάφοντας τους τοίχους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσφέρετε στην κουζίνα μια νέα εμφάνιση χωρίς να σας κοστίσει ακριβά, και το καλύτερο από όλα είναι ότι  μπορείτε να το κάνετε σε μια μέρα.

Αλλάξτε τις βρύσες

Οι βρύσες προσθέτουν διακριτικό χαρακτήρα σε μια κουζίνα και μπορείτε να αλλάξετε την αίσθηση του δικού σας προσθέτοντας μια χάλκινη βρύση ή μια με λευκές κεραμικές λαβές ή ακόμα και από ανοξείδωτο χάλυβα για μια σύγχρονη αισθητική.

Γραφτείτε στο Newsletter μας