Λύσεις για μικρή κουζίνα

Έχετε μικρή κουζίνα; Έχουμε τις λύσεις!

Το design και η λειτουργικότητα της κουζίνας, δεν είναι προνόμια που απολαμβάνουν μόνο οι μεγάλοι χώροι οι οποίοι διατίθενται για κουζίνα. Μια μικρή κουζίνα μπορεί να είναι περισσότερο λειτουργική και όμορφη, από ότι μια μεγάλη κουζίνα που δεν έχει σχεδιαστεί σωστά, και δεν είναι τοποθετημένες οι συσκευές της με γνώμονα τη καθημερινή χρήση. Το σημαντικότερο κομμάτι για τις κουζίνες είναι η σχεδίαση. Στην εταιρία μας, οι σχεδιαστές είναι έμπειροι, και εξοικειωμένοι με τη σχεδίαση μικρών κουζινών.

Τα 3 σημεία που πρέπει να εστιάσουμε προκειμένου να πετύχουμε την ιδανική λύση είναι:

  1. Τόσο το πλάτος όσο και το ύψος των ντουλαπιών απασχολεί συχνά τους σχεδιαστές, και τους “δένει τα χέρια” καθώς οι περισσότερες εταιρίες χρησιμοποιούν τυποποίηση, και με αυτό τον τρόπο είναι αναγκασμένοι να χάνουν πολύτιμο χώρο, λόγω έλλειψης ποικιλίας διαστάσεων. Η κατασκευή των ντουλαπιών πρέπει να γίνει με σκοπό την πλήρη εκμετάλλευση του χώρου, γι’ αυτό η εταιρία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ κατασκευάζει κουτιά και πορτάκια στο δικό της εργοστάσιο. Έτσι οι δικοί μας σχεδιαστές, έχουν την ελευθερία να εκμεταλλεύονται τις συνολικές διαστάσεις του τοίχου σας, δημιουργώντας ντουλάπια για το χώρο σας. Φτιάχνουμε για σας, ντουλάπια κρεμαστά μέχρι το ταβάνι, σε όποιο ύψος είναι το σπίτι σας, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσετε για αποθηκευτικό χώρο. Αγκαλιάζουμε οποιαδήποτε κολώνα ή δοκάρι έχει ο χώρος σας, για να μην χάσετε ούτε εκατοστό, με ιδικές κατασκευές που απαιτούνται.
  2. Η εσωτερική εκμετάλλευση των ντουλαπιών κουζίνας πρέπει να γίνει με προσοχή. Στη βάση προτείνουμε συρόμενα βαθιά συρτάρια για διευκόλυνση, μηχανισμούς γωνίας για τα γωνιακά ντουλάπια, roll top για αποθήκευση μικρών ηλεκτρικών συσκευών που μπορούμε να χρησιμοποιηθούν άμεσα και δεν θα καταλαμβάνουν χώρο από τον πάγκο κουζίνας.
  3. Η οπτική μεταμόρφωση του χώρου της κουζίνας από την επιλογή κατάλληλων χρωμάτων είναι εξίσου σημαντική. Με τη βοήθειά μας θα επιλέξετε χρώματα και υφές υλικών που θα αναδείξουν το χώρο και θα δημιουργήσουν μια αίσθηση άνεσης.

Εκτός από τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες που θα αναδείξουν και θα εκμεταλλευτούν το χώρο σας, υπάρχουν και πιο μικρά μυστικά που δίνουν αυτή τη διαφορετική πινελιά στα έπιπλα κουζίνας σας. Ρωτήστε τους έμπειρους σχεδιαστές μας για να σας βοηθήσουν να κάνετε έναν μικρό χώρο να φαίνεται τεράστιος.

Γραφτείτε στο Newsletter μας