Ενισχύστε την λειτουργικότητα στην κουζίνα

Ενισχύστε την λειτουργικότητα στην κουζίνα

Από έξυπνες διατάξεις έως προσεγμένες οικιακές συσκευές, Η λειτουργικότητα είναι απαραίτητη στην κουζίνα. Θέλουμε να μαγειρεύουμε στο σπίτι αλλά εύκολα και γρήγορα με συσκευές στο χέρι και αξεσουάρ τακτοποιημένα. Πώς; Τι;
Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό.

Βελτιστοποιημένα έπιπλα κουζίνας

Ο πρώτος μοχλός λειτουργικότητας, το ίδιο το έπιπλο. Έπιπλα τοίχου, συρτάρια κάτω από τις μονάδες, κατακόρυφη αποθήκευση για γωνιακά ερμάρια. Βελτιστοποιούμε κάθε τετραγωνικό εκατοστό που “χάθηκε” για να φιλοξενήσει χώρους αποθήκευσης και να ελευθερώσουμε τους πιο σημαντικούς χώρους.

Μία άλλη τάση είναι είναι οι προσαρμοσμένες λύσεις για τις σημερινές ανάγκες. Σημειώστε ότι τώρα υπάρχουν ακόμη και έπιπλα κουζίνας σχεδιασμένα για επιλεκτική ταξινόμηση ακόμη και κουζίνες εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα συστήματα.
Τα ανοιχτά ράφια είναι επίσης ιδανικά για εμφάνιση χύμα προϊόντων σε όμορφα γυάλινα βάζα.
Τα ξύλινα συρτάρια εξαιρετικά πρακτικά με το μοναδικό τους μπροστινό μέρος να κρύβει αρκετούς συρόμενος δίσκους διαφορετικών υψών.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάτε τις διαστάσεις. Το 2021 βελτιστοποιώντας το ύψος του πάγκου εργασίας για να μπορέσετε να εργαστείτε με απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Και ψάχνετε για λιγότερο ψηλά έπιπλα με τα πόδια για να κερδίσετε λίγα εκατοστά αποθήκευσης στο εσωτερικό εκτός αν τα τελειώσετε μέχρι την οροφή για να εκμεταλλευτείτε το ύψος.

Οργανωμένη αποθήκευση

Δεύτερο βήμα για μία λειτουργική κουζίνα, τακτοποιήστε την αποθήκη.
Το 2021 οργανώνουμε το εσωτερικό των λουλουδιών και των συρταριών για την αποθήκευση αντικειμένων απλά γρήγορα και χωρίς ακαταστασία. Εγκαθιστούμε διαχωριστικά διαχωρίζοντας τα μαχαιροπίρουνα, τα πιάτα, τις κατσαρόλες κ.α
Και σε δυσπρόσιτους χώρους περιστρεφόμενο συρόμενες δίσκος για ευκολότερη πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Εάν λείπει χώρος αποθήκευσης στην κουζίνα, θέλουμε μία άλλη βασική τάση εκμεταλλευόμενοι το splashback: άγκιστρα, ράγες, μαγνητικές ράβδοι ή ακόμη και ράφια μπορούν να πολλαπλασιάσουν τις επιλογές με έμφαση πάντα και σε αρμονία με τις ανάγκες σας. Κρεμάμε κουτάλες, σπάτουλες, ή τηγάνια μαχαίρια ή ακόμη και πράσινα φυτά.

Καλά μελετημένες οικιακές συσκευές

Από την πλευρά των οικιακών συσκευών, εμφανίζονται πολλές τάσεις.
Οι τοποθετημένες κόγχες επιτρέπουν την απόκρυψη μηχανών καφέ, μικροσυσκευών, φούρνου μικροκυμάτων, πίσω από συρόμενες, κυλιόμενες προσόψεις. Όσον αφορά τις μεγάλες οικιακές συσκευές το 2021 στοιχηματίζει τα πάντα στο ενσωματωμένο. Γιά τον καλύτερο καθαρισμό, τοποθέτηση και βελτιστοποίηση.
Απομένει να επιλέξετε την εν λόγω συσκευή και όσον αφορά τη λειτουργία, κυρίαρχη είναι η ευελιξία π.χ επαγωγικές εστίες με εύκαμπτες ζώνες μαγειρέματος.
Μία άλλη βασική τάση είναι οι συνδεδεμένες οικιακές συσκευές. Και για όλα όσα είναι ορατά, ο σχεδιασμός!

Οι κουκούλες της κουζίνας προσφέρουν… Η κουκούλα επιτρέπει τόσο εξοικονόμηση χώρου όσο και σύγχρονο στιλ, η αναρτημένη κουκούλα έχει πάντα μία επίδραση σε μία νησίδα και η κυλινδρική κουκούλα είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Κλείνοντας μπορούμε να αναφέρουμε πως η λειτουργικότητα είναι συνυφασμένη με την πρακτικότητα, με στόχο την υψηλή αποτελεσματικότητα, την άνεση και την αίσθηση ελευθερίας!
Καθώς ένας περιβάλλον όπως αυτό, απαιτεί μια καθημερινή “μάχη”
με την μαγειρική τις γεύσεις, και τους πειραματισμούς. Τα έπιπλα και η τεχνολογία, έχουν σκοπό να αναδείξουν εσάς ως πρωταγωνιστές, απολαμβάνοντας την καθημερινότητα σας χωρίς δυσκολίες στο χώρο της κουζίνας σας!