Ανακίνηση μικρής κουζίνας

Πλήρες πρόγραμμα ανακαίνισης για μία μικρή κουζίνα ιδέες και λύσεις

Σκέφτεστε να διακοσμήσετε την κουζίνα; Χρειάζεστε μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση; Θέλετε να μάθετε πόσο θα σας κοστίσει; Η κουζίνα σας μπορεί να έχει ελάχιστο, πολύ μικρό μέγεθος και έχετε επίσης ένα περιορισμένο προϋπολογισμό;

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικό έργο (μίνι) κουζίνας, με στόχο να έχετε ένα ασφαλή, λειτουργικό, πρακτικό και άνετο χώρο.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση κουζίνας;

Αυτό που πρέπει να εφαρμοστεί είναι ένας τρόπος προσαρμογής του προϋπολογισμού που μπορείτε να εφαρμόσετε στην περίπτωσή σας. Π.χ.

Περιορίστε την χρήση επιστρώσεων.

Επιπλέον η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών έχει προσαρμοστεί. Πηγαίνοντας στο βασικό, στα επιστρώματα βοηθά στη μείωση της τιμής. Υπάρχουν όμορφα πλακάκια σε τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα σε λευκό που είναι τέλεια στη χρήση. Σε αυτό το έργο η επιλογή να δώσετε χώρο και εφόσον μπορείτε να “παίξετε” με λευκούς τοίχους και έπιπλα κουζίνας. Στο πάτωμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια αντίθεση με ένα μαλακό γκρι πλακάκι, που μιμείται το σκυρόδεμα.

Μία άλλη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το υλικό του πάγκου. Σε αυτή την περίπτωση ένα έλασμα, το οποίο είναι πολύ φθηνότερο από ένα συνθετικό υλικό. Μέσα στα ελασματοποιημένα φύλλα, υπάρχουν μερικά πιο βασικά που έχουν κορυφαίο τελείωμα και άλλα με κορυφή το ίδιου φινιρίσματος με τον πάγκο.

Ειδικά έπιπλα για μικρές κουζίνες

Ακόμη και η μικρότερη κουζίνα μπορεί να είναι εντυπωσιακή και καλά οργανωμένη! Είναι αλήθεια ότι δημιουργούνται περισσότεροι προβληματισμοί κατά τη διανομή των επίπλων και ότι η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε προσαρμοσμένα έπιπλα.

Ο προϋπολογισμός ήταν μικρός και η επιλογή δεν μπορούσε να μελετηθεί;

Θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά καθώς η κουζίνα χρειάζεται ανακαίνιση εγκαταστάσεων και

επίπλων, αυτά τα στοιχεία απαιτούν σωστό έλεγχο για να προχωρήσετε στον τελικό προϋπολογισμό.

Ένα βήμα τη φορά

Όταν εξετάζουμε ένα ολοκληρωμένο έργο είναι απαραίτητο να είμαστε σαφείς σχετικά με την τοποθέτηση των επίπλων πριν από την πραγματοποίηση της ανακαίνισης, έτσι ώστε να γνωρίζουμε που πρέπει να βρίσκονται τα απαραίτητα βύσματα, οι συνδέσεις νερού, η τοποθέτηση των πλακιδίων και το ύψος των επίπλων, καθώς και τον τελικό σχεδιασμό του χώρου.

Συμπερασματικά

Μία κουζίνα δεν έχει σημασία αν είναι μία μικρή κουζίνα. Είναι μία νέα κουζίνα, η δική σας!

Ανακαίνιση ή κατασκευή ενός νέου χώρου κουζίνας είναι μία μεγάλη απόφαση, καθώς πριν οι χρήστες μπορέσουν να απολαύσουν και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την νέα τους κουζίνα εκτιμούμε ότι πρέπει να ληφθούν σχεδόν 400 μεμονωμένες αποφάσεις, που θα καθορίσουν την αισθητική και την πρακτική πλευρά του όλου εγχειρήματος.

Μία σχολαστική δουλειά χωρίς αμφιβολία, που αξίζει τον κόπο, ακολουθώντας βήμα-βήμα όλα όσα πρέπει να κάνετε για να σχεδιάσετε ένα χώρο όπου θα ζήσετε τις πιο δημιουργικές στιγμές στο χώρο της μαγειρικής με την οικογένειά σας.

Γραφτείτε στο Newsletter μας