Ανακαίνιση Κουζίνας

Ο χώρος της κουζίνας για την κάθε κατοικία, πέρα από τη χρήση προετοιμασίας φαγητού από τη νοικοκυρά, εξυπηρετεί και για πολλές άλλες χρήσεις. Η ανακαίνιση της κουζίνας είναι πολύ σημαντική καθώς, η ανανέωση του χώρου, ανανεώνει περισσότερο εμάς τους ίδιους. Φυσικά είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα προκειμένου η υπέροχη διαδικασία ανακαίνισης της κουζίνας μας, να μην μετατραπεί σε εφιάλτη από τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Ακολουθώντας τις συμβουλές μας, θα χρειαστείτε μόνο 5 βήματα προκειμένου να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανακαίνισης της κουζίνας σας.

 

 1. Δημιουργείστε μια κάτοψη του χώρου της κουζίνας, και προσθέστε διαστάσεις τοίχων, παραθύρων, πορτών, δοκαριών και οποιουδήποτε δομικού στοιχείου, που μπορεί να επηρεάσει το νέο σχέδιο της κουζίνας.
 2. Σημειώνεστε πάνω στη κάτοψη τις διαστάσεις των παροχών (νεροχύτη, φούρνου, ψυγείου) είτε θέλετε να τις κρατήσετε στο ίδιο σημείο, είτε επιλέξετε να τις μετακινήσετε με την ανακαίνιση.
 3. Βγάλτε πολλές και διάφορες φωτογραφίες του χώρου, προκειμένου να καλύψετε κάθε πλευρά των τοίχων. Ο σχεδιαστής κουζίνας μπορεί να έχει καλύτερη άποψη για το νέο σχέδιο, και να σας δώσει περισσότερες συμβουλές για το σύνολο του χώρου.
 4. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας, όπου με τις παραπάνω πληροφορίες ο σχεδιαστής κουζίνας, κατασκευάζει το νέο σχέδιο της κουζίνας, βασιζόμενος τόσο στον υπάρχοντα χώρο, όσο και στις επιπλέον πληροφορίες για το στυλ κουζίνας που θέλετε να ακολουθήσετε.
 5. Μετά από την ολοκλήρωση του σχεδίου κουζίνας, και της τελικής επιλογής των υλικών από τα οποία θα γίνει η κατασκευή, ο αρμόδιος συνεργάτης έρχεται στο χώρο σας για την τελική επιμέτρηση. Τώρα έχετε στην κατοχή σας τα τελικά σχέδια της κουζίνας, καθώς και τις σωστές διαστάσεις για τις νέες παροχές που ενδέχεται να προκύψουν. Η τελική ημερομηνία τοποθέτησης της κουζίνας σας, παίζει καθοριστικό ρόλο για το σύνολο του συντονισμού των εργασιών, που πρέπει να γίνουν πριν ξεκινήσει η τοποθέτηση. Στην εταιρία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ τηρούμε με μεγάλο σεβασμό προς τον πελάτη, τις ημερομηνίες τοποθέτησης που θα οριστούν για εσάς.

Έχοντας λοιπόν την τελική ημερομηνία τοποθέτησης το σύνολο των διαδικασιών δεν χρειάζεται πάνω από 4 ημέρες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

  1. 1η μέρα: μαζεύετε όλα τα προϊόντα από τα ντουλάπια της κουζίνας, καθώς και από τον υπόλοιπο χώρο, στον οποίο θα πραγματοποιηθούν εργασίες.
  2. 2η μέρα: έχουμε ενημερώσει τον ηλεκτρολόγο και τον υδραυλικό προκειμένου να προβεί στην αποσύνδεση των αντίστοιχων συσκευών, και να απομακρυνθούν από το χώρο. Την ίδια μέρα μπορεί να κανονιστεί και η αποξήλωση των παλαιών ντουλαπιών κουζίνας, είτε από το εξειδικευμένο συνεργείο μας, είτε από οποιονδήποτε εργάτη που μπορεί να αποξηλώσει τα παλαιά ντουλάπια χωρίς να προκαλέσει ζημιά στο χώρο.
  3. 3η μέρα: γίνετε η συμφωνημένη μεταφορά τον αντικειμένων στο χώρο σας από την εταιρία μας, και οι συνεργάτες μας που είναι εξειδικευμένοι στην τοποθέτηση κουζίνας – ντουλάπας – πόρτας συνεχίζουν την τοποθέτηση.
  4. 4η ή και 5η μέρα: η ολοκλήρωση της κουζίνας ανάλογα με το μέγεθος της και του σχεδίου της, μπορεί να χρειαστεί περίπου από 2 έως 4 μέρες. Η εταιρεία μας σέβεται τον κάθε πελάτη, και δεν διακόπτει τη διαδικασία τοποθέτησης πριν την ολοκλήρωση της, δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και αφήνοντας το χώρο καθαρό, χωρίς να απαιτεί από εσάς επιπλέον κόπο.

Μόλις αποφασίσετε να κάνετε την ανακαίνιση της κουζίνας σας, αρκεί μια τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρίας μας, και οι σχεδιαστές μας, θα σας ενημερώσουν και θα σας καθοδηγήσουν, για όλα τα παραπάνω αναλυτικά. Είναι δική μας ευθύνη πλέον, το σύνολο της διαδικασίας να σας αφήσει την αίσθηση της δημιουργικότητας, και το αποτέλεσμα να σας δίνει μια αίσθηση ανανέωσης, κάθε φορά που βλέπετε τη κουζίνα σας.