5 τρόποι για να αποκτήσετε αυτή την αίσθηση πολυτελείας στην κουζίνα σας

Η κουζίνα είναι συχνά η πραγματική καρδιά κάθε σπιτιού. Μια πολυτελής κουζίνα, λοιπόν, είναι και απόλαυση και επένδυση. Ακολουθούν πέντε τρόποι για να διασφαλίσετε ότι η νέα κουζίνα σας έχει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Προσθέστε Συσκευές Υψηλής Ποιότητας

Είναι σχετικά εύκολο να κάνετε αλλαγές στα ντουλάπια της κουζίνας και τους πάγκους, μπορείτε να τα βάψετε, να αλλάξετε τις λαβές ή ακόμα και να τις αντικαταστήσετε μεμονωμένα. Ρεαλιστικά μιλώντας, ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να αναβαθμίσετε τις συσκευές είναι να τις αντικαταστήσετε πλήρως. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε μια νέα κουζίνα με βάση τις καλύτερες συσκευές που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Οι συσκευές κορυφαίας ποιότητας είναι ταυτόχρονα πολυτελείς και ευχάριστες στη χρήση. Μπορούν επίσης να είναι πιο οικονομικές μακροπρόθεσμα από τις φθηνότερες αντίστοιχα, καθώς μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο και να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

Φωτίστε το δωμάτιο

Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο καλλιτέχνες, φωτογράφοι και επαγγελματίες σχεδιαστές εσωτερικών χώρων δίνουν όλοι μεγάλη προσοχή στο φωτισμό. Μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια εικόνα ή ένα δωμάτιο. Ο παραδοσιακός φωτισμός της κουζίνας τείνει να είναι  σκληρός και βαρετός αφού η γενική στάση ήταν συνήθως «πρώτα η ασφάλεια». Μια πιο σύγχρονη προσέγγιση είναι να εξετάσετε πότε και πού χρειάζεστε «φως εργασίας», δηλαδή φωτισμό που σας επιτρέπει να βλέπετε τι κάνετε και επίσης πότε και πού χρειάζεστε «ζωντανό φως», δηλαδή φως που σας επιτρέπει να απολαύσετε την κουζίνα σας όταν στην πραγματικότητα δεν εργάζεστε σε αυτή. Διώξτε τις παλιές λάμπες φθορισμού και επιλέξτε τα φώτα και το στιλ φωτισμού που αγαπάτε.

Επιλέξτε το κατάλληλο δάπεδο κουζίνας

Το δάπεδο της κουζίνας πρέπει να είναι ανθεκτικό και να καθαρίζεται εύκολα γρήγορα, επομένως τα χαλιά δεν είναι τόσο πρακτικά. Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι μια δημοφιλής επιλογή και τα πλακάκια δαπέδου είναι διαθέσιμα σε τόσα πολλά χρώματα και σχέδια, το μόνο όριο είναι η φαντασία σας. Όσοι έχουν πιο περιορισμένο προϋπολογισμό μπορεί  να ρίξουν μια νέα ματιά στο λινοτάπητα. Έχει περάσει πολύς καιρός από τη δεκαετία του 1960. Σήμερα είναι διαθέσιμος σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υφών και μπορεί να φαίνεται εξίσου πολυτελές με τα πιο ακριβά υλικά δαπέδων.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Ειδικότερα , οι βρύσες , τα πλακάκια και τα χερούλια μπορούν να κάνουν μια κουζίνα  να φαίνεται εντυπωσιακή και πολυτελή . Εάν  ο προϋπολογισμός σας είναι μικρός, μπορείτε να συνδυάσετε πιο προσιτά, βασικά πλακάκια με πιο ακριβά statement. Μπορείτε επίσης να βρείτε σε ευκαιρίες πόρτες ντουλαπιών κουζίνας. Δεδομένου ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι αγαπούν τη διακόσμηση, υπάρχει πάντα μια καλή πιθανότητα να βρείτε μεταχειρισμένα αντικείμενα που είναι σε άριστη κατάσταση σε χαμηλότερη της αρχικής τους τιμής.

Κρύψτε τα αντιαισθητικά απαραίτητα αντικείμενα

Οι κουζίνες  γενικά περιέχουν αντικείμενα όπως εργαλεία καθαρισμού, υγρά και κάδους απορριμμάτων . Θεωρητικά, αυτά θα μπορούσαν να αποθηκευτούν μακριά σε κάποια αποθήκη. Στην πράξη όμως, είναι βολικό να είναι σε μέρη που είναι εύκολα προσβάσιμα και επομένως συνήθως είναι πολύ ορατά. Αντί να προσπαθείτε να το καταπολεμήσετε, βρείτε τα μαζί τους. Βάλτε το υγρό απορρυπαντικό από αντιαισθητικά μπουκάλια και σε όμορφα μπουκάλια με αντλία. Μετακινήστε τα πανιά και τα σφουγγάρια μακριά από τις βρύσες και σε όμορφα δοχεία δίπλα στο νεροχύτη. Αναβαθμίστε τους κάδους σας για να φαίνονται όμορφοι ακόμα και αν είναι ορατοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι η κουζίνα σας φαίνεται πάντα πολυτελής, παραμένοντας παράλληλα πρακτική.

Μια νέα κουζίνα είναι ένα φανταστικό πράγμα και κάτι που κάνετε μόνο λίγες φορές στη ζωή σας. Το σημείο στο οποίο καταλήγουμε είναι ότι πρέπει να έχετε αυτό που χρειάζεστε. Τόσοι πολλοί από εμάς περνάμε τον χρόνο μας σε κουζίνες που δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα που επιθυμούμε και δεν χρειάζεται να μείνετε εγκλωβισμένοι σε αυτό. Μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερες λύσεις και  η κουζίνα σας  να γίνει ένας υπέροχος χώρος οπού θα περνάτε το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας.

Γραφτείτε στο Newsletter μας